Eindelijk mogen we weer afspreken en ik ben dan ook zéér blij om vanaf juni 2021 weer van start te gaan met de workshops !

Wilt  u graag genieten van een gezellig avondje uit met je vriendinnen of zussen en creatief bezig zijn met bloemen ?  Wij gaan samen aan de slag met al het moois dat de natuur ons biedt, maken er een gezellige avond van en 's avonds ga je huiswaarts  met een zelfgemaakt bloemstuk, volgens je eigen inspiratie. 

Bloemenatelier Mrs Bouquet organiseert workshops in kleine groepjes van maximaal 9 personen.  Met de 80-ties op de achtergrond, een hapje en een drankje op de tafel,  gaan we samen aan de slag met de pracht, die de natuur ons te bieden heeft.

Zowel creaties met droogbloemen als verse boeketten en bloemstukken komen ruim aan bod.

De workshops gaan door in De Haan , bij Hof ter Meulen, Bieststraat 7 in hun nieuwe locatie ‘tZaaltje’, midden in de natuur, met op de achtergrond alpaca’s, falabella’s en mangalicavarkens.

De prijs van de workshops is all-in, alle materialen zoals schorten, snoeischaren, lijmpistolen, bloemen, groen , andere materialen zijn inbegrepen in de prijs. 

Je kan enkel online boeken en u krijgt een schriftelijke bevestiging van je inschrijving.  De week voor de workshop krijgt u een herinneringsmail en annuleren kan gratis tot 2 dagen op voorhand.   

Vanaf 6 personen, kan u ook een privé -avondje organiseren en is het bloemenatelier enkel voor jou en je vriendinnen !   Als dat geen leuk idee is als cadeaugeschenk ?

SAFETY FIRST: Uiteraard houden we rekening met de veiligheidsmaatregelen ivm Covid-19, ieder deelneemster heeft zijn eigen tafel met 1,5 m afstand tussen de tafels en handgel en ontsmetting is aanwezig , dus bij Mrs Bouquet gaan we veilig aan de slag !


When you are buying from a 'small business', you actually are supporting a 'dream' !
 

Sorteer op
 • UITVERKOCHT

  SUMMER WIND
  SUMMER WIND

  SUMMER WIND

  wanneer : dinsdag 1 juni 2021 om 19 u
  waar : 't zaaltje - hof ter meulen - ter bieststraat 7 - de haanWie snakt er nu niet naar de zomer ? Met dit bloemstuk waan je je in een weide vol met wilde bloemen en een zacht…

  € 69,00
 • Pluk je veldboeket

  Pluk je eigen veldboeket
  Pluk je eigen veldboeket

  Pluk je veldboeket

  € 25,00
© 2020 - 2021 Mrs Bouquet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel